Wayar telinga mungkin kurang populer daripada wireless telinga pada masa kini, tapi mereka masih punya banyak untuk menawarkan. Yang terbaik wired telinga bisa menawarkan yang lebih baik kualiti bunyi dan kurang mendapat gangguan daripada wireless telinga. Mereka juga lebih murah, lebih tahan lama, dan murah daripada wireless pasangan.

Dalam artikel ini, kita akan lihat pada yang terbaik wired telinga yang ada dan ciri-ciri mereka.

Pertempuran Tunas
Kebanyakan orang sudah sangat rapat berkenalan dengan wayar telinga. Ini padat dan kabel mendengar aparat telah ada sejak selama-lamanya, dan mereka hanya mulai berkurang popular ketika nirkabel telinga datang bersama-sama. Tetapi bahkan ketika nirkabel telinga seolah-sempurna bersedia untuk mengambil alih audio industri satu hari, itu bukan berarti kau harus menyerah cinta anda untuk terhubung telinga.

Dalam beberapa kes, wired pasangan yang mungkin pilihan yang lebih baik daripada satu tanpa wayar. Jika anda sangat peka terhadap bunyi kualiti dan kesinambungan, untuk contoh, kemudian yang terhubung telinga mungkin lebih baik. Ada begitu banyak alasan untuk menggunakan wayar lebih wireless telinga dan seperti banyak pilihan di luar sana untuk memilih dari.

 

 

12 Terbaik Wired Telinga untuk Muzik Streaming di 2021
Hanya suka dengan apa-apa gadget, mencari pasangan yang terbaik wired telinga boleh menjadi sukar. Ada terlalu banyak jenama, bentuk, bunyi pemandu, ciri-ciri komputer, dan mata harga untuk memilih dari. Dengan banyak pilihan yang ada, ia boleh menjadi sangat mudah untuk menderita dari pembeli menyesal. Untungnya untuk anda, kami telah mengumpulkan senarai pilihan yang terbaik, jadi anda boleh mengelakkan menghabiskan pada sesuatu yang tidak bernilai uang anda.

 

Satu
Samsung Di Telinga (EO-IG950BBEGUS) Wired Telinga
Bentuk
Samsung EO di telinga headphone ringan dan profesional mencari sepasang telinga. Alat berat yang tidak seberapa 18.5 gram, tidak ada yang lebih berat daripada beberapa paket gula. Kabel terdiri dari kombinasi dari plastik dan getah dan yang rata dan halus, yang membantu untuk memastikan ia kusut-percuma. Kabel mengarah ke dalam baris kawalan yang menyimpang ke dua plastik telinga dengan silikon telinga tips.

Silikon telinga tips yang sangat lembut tetapi menawarkan ketat di telinga sesuai. Pakej datang dengan tambahan telinga tips saiz yang berbeza, di mana telinga tips tidak cocok. Telinga tips juga punya “sayap” yang menonjol ke atas dan ke arah belakang telinga anda untuk menawarkan bantuan tambahan untuk di telinga kestabilan.

Kabel di baris kawalan dengan butang untuk urusan jumlah dan bermain dan berhenti musik. Mikrofon yang kecil adalah yang tersembunyi di bawahnya dalam baris kawalan untuk membenarkan anda untuk didengar pada panggilan telefon. Dalam baris kawalan bekerja dengan kebanyakan Android.

Peranti ini boleh didapati dalam empat warna: hitam, biru, merah dan putih.

 

Bunyi Kualiti
Ketika ia datang untuk bunyi kualiti, Samsung Aktif di telinga headphone bekalan baik output. Yang ketat di telinga patut tidak hanya menyimpan telinga di tempat tetapi juga mengurangkan kebisingan ambien. Anda masih dapat mendengar beberapa frekuensi rendah kedengarannya seperti bunyi kereta melintas atau jauh tetangga anjing menyalak. Tapi frekuensi dikurangkan, yang menyebabkan mereka untuk bunyi sayu. Yang tinggi dan rendah beats telah jelas, walaupun kita akan suka untuk mendengar lebih banyak punch dalam bass.

 

Sambungan
Samsung EO di telinga headphone mempunyai universal plug itu 3.5 mm saiz. Plug sesuai ke soket saiz yang sama dan yang paling telefon, tablet, dan komputer.

 

Dua
Beats urBeats 3 Wired Telinga
Bentuk
Beats sentiasa berdiri keluar untuk reka bentuk yang unik, dan fokus sama jelas dengan urBeats 3. Headphone menggunakan rata, kusut-tahan kabel mengarah ke bawah ke dalam berbentuk segi empat tepat penyambung mengandungi di baris kawalan.

UrBeats 3 telinga magnet clasp bersama-sama melalui magnet yang terletak di belakang setiap fon. Magnet ini dimaksudkan untuk memegang anda telinga bersama-sama jadi, bahawa ia akan menjadi lebih mudah untuk mengurus kabel. Selain itu, rata reka bentuk kabel juga direka khas untuk mencegah wayar dari semakin kusut.

Beats diketahui untuk menawarkan bertenaga warna pilihan untuk produk mereka, dan begitu juga dengan urBeats 3 telinga. Beberapa warna pilihan termasuk hitam, putih, biru, putih, dan merah jambu.

 

Bunyi Kualiti
UrBeats 3 punya nama untuk suatu alasan, dan itu memiliki untuk melakukan dengan telinga yang sangat bass-fokus. Bass yang tajam dan dikawal, membuat telinga pasangan ideal untuk mendengar ELEKTRONIK dan rap. Di beberapa titik, anda bahkan bisa merasakan pemandu fizikal bergerak bersama-sama dengan memukul, yang mungkin menjadi hal yang baik. Bunyi kejelasan juga besar, hanya sangat tidak begitu. Itu akan menjadi bagus untuk melihat lebih banyak perbezaan antara tinggi dan mids, tapi kemudian ia boleh menjadi satu perkara rasa.

Sambungan
Beats urBeats 3 menggunakan petir penyambung. Ini bermakna bahawa ia adalah semata-mata serasi dengan Apple peranti io dengan Kilat penyambung, tetapi tidak Android. Lebih khusus, ia berfungsi dengan baik dengan telefon 10 atau lambat.

 

 

Tiga
Sony Ergofit Wired Telinga
Bentuk
Itu Sony Ergofit mungkin salah satu yang paling murah pasang telinga anda akan pernah sendiri, tetapi ia juga mungkin salah satu yang terbaik. Yang mempunyai telinga yang nipis, bulat kabel utama untuk dua memanjang, bulat telinga dengan silikon telinga tips. Ada yang paling kecil, jauh sejajar dengan satu butang kawalan mikrofon dan bermain dan berhenti musik.

Yang telinga yang dimaksudkan untuk duduk ringan di dalam telinga anda terusan. Tetapi jika itu tidak terjadi dengan lalai pasangan, anda sentiasa boleh menukar mereka dengan apa-apa yang tiga pasang telinga tips termasuk dalam pakej. Bahan silikon telinga tips boleh menghalang paling bunyi bilik ni bising, seperti bunyi kereta lulus kepada orang-orang yang berbual.

Itu Sony Ergofit datang dalam pelbagai warna-warna cerah: biru, ungu, hijau, kuning dan orange, merah muda, merah, putih dan hitam.

 

Bunyi Kualiti
Sama seperti Berdegup urBeats, ini sepasang telinga sangat bass yang mengutamakan. Kebanyakan trek akan punya sangat mendalam terendah dan bass dengan tambahan thumps, sementara vokal mungkin tampak sedikit jauh. Itu pertengahan nota dan naik jaringan bersama-sama secara harmoni, tapi tidak dalam cara yang berdiri di luar. Mengambil segala sesuatu bersama-sama, dan anda telah baik-membunyikan sepasang telinga dengan tambahan itu berdebar-debar.

 

Sambungan
Itu Sony Ergofit menggunakan universal 3.5 mm penyambung dengan nikel plating. Nikel plating mungkin di sana untuk membantu memaksimumkan prestasi dan ketahanan telinga. Yang telinga akan dapat menyambung ke mana-mana telefon, tablet, atau komputer dengan audio pelabuhan.

 

Empat
KLIM Fusion Wired Telinga
Bentuk
Itu KLIM Fusion telinga telah direka sebagai alat dengar permainan, tapi itu tak menghentikan kamu dari menggunakan mereka untuk lebih mendengar kasual. Yang telinga direka dalam cara yang sangat mudah, dengan plastik nipis kabel yang membawa keluar ke dua logam telinga dengan busa telinga tips. Sementara itu, punggung satu telinga yang mengandungi KLIM logo adalah magnet, jadi anda boleh clasp mereka bersama-sama apabila tidak digunakan. Yang telinga datang dengan mereka spesial untuk menjalankan dengan anda pada perjalanan.

Yang telinga gunakan memori busa tips, dan anda akan mendapat tambahan tiga pasang saiz yang berbeza. Anda juga mendapat tambahan kabel di dalam kotak untuk beralih keluar dengan lalai kabel. Sekarang, salah satu yang paling penting kelebihan busa penyumbat telinga adalah menghibur. Busa lebih lembut dan ringan daripada silikon, jadi ia memberikan lebih selesa dan kusyen di dalam telinga. Selain itu, mereka juga menyediakan yang lebih baik pembatalan bunyi dari silikon telinga tips.

Yang mempunyai telinga jauh sejajar itu sangat berguna untuk mengambil panggilan normal dan video call. Kau bisa mengambil dan akhir panggilan dengan mudah tekan butang kawalan dan video dan audio jumlah. Bagaimanapun, ia mungkin tidak bekerja sebagai baik untuk vlogging, permainan streaming, dan lain-lain bentuk penciptaan kandungan.

Itu KLIM Fusion telinga yang ada dalam warna hitam, biru-hijau, orange dan merah jambu.

Bunyi Kualiti
Bunyi kualiti adalah sangat baik dan lebih baik daripada yang anda harapkan untuk titik harga. Ia memberikan kuat, bunyi yang seimbang dengan penekanan pada catatan bass. Itu pertengahan dan rendah sempurna seimbang dan dilanjutkan. Sementara itu, catatan bass lebih mendalam dan punchy, yang diharapkan dari permainan dengar. Secara keseluruhan, ini adalah tinggi kualiti sepasang telinga menawarkan sebuah permainan yang mengasyikkan atau musik streaming pengalaman.

KLIM juga menawarkan lima tahun jaminan untuk produk ini, yang agak langka untuk kategori ini.

 

Sambungan
Itu KLIM Fusion telinga yang terhubung dengan standard 3.5 mm penyambung yang memberikan banyak keserasian dengan ponsel dan komputer dengan sama-saiz pelabuhan.

 

Lima
Sony MDRXB50AP Bass Tambahan Kabel Telinga
Bentuk
Sony MDRXB50AP adalah mampu sepasang telinga dengan bunyi yang mengagumkan kualiti. Yang mempunyai telinga yang sangat teguh dibina kualiti dan anggun dan reka bentuk moden. Ia mempunyai tebal karet kabel yang corong keluar ke dua telinga dengan unik dibentuk bulat base dan telinga silikon tips. Cara terbaik untuk menggambarkan telinga’ bentuk akan menjadi seperti separuh atas bidak catur.

Ia diperhatikan bahwa ini telinga adalah sedikit lebih besar daripada biasa, dan mereka pasti tetap keluar dari telinga, yang mungkin tidak menarik untuk beberapa. Di sisi lain, mereka adalah condong mendatar ke sudut, jadi anda segera tahu yang bud adalah untuk sebelah mana telinga.

Saraf telah direka khas untuk menahan kusut. Tapi jika ia tidak kusut, maka ia harus cukup mudah untuk menguraikan. Tali juga datang dengan kawalan dalam talian dengan satu butang itu digunakan terutama untuk berhenti dan memainkan lagu-lagu, serta mikrofon untuk membuat panggilan suara dan video.

Yang telinga boleh didapati dalam tiga warna: merah, biru, dan hitam.

Bunyi Kualiti

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *