Sesiapa yang mempunyai pengalaman perjalanan boleh memberitahu anda bahwa perjalanan boleh kedua-duanya menarik lagi tertekan. Anda boleh menghadapi banyak kesulitan di sepanjang jalan, dan ini boleh membuang luar jadual anda dan pelan-pelan. Ini adalah mengapa anda mungkin ingin sepotong bagasi penuh dengan ciri-ciri yang boleh membuat anda tinggal di terminal lebih mudah. Semua hal telah dipertimbangkan, dan pintar bagasi menawarkan ciri-ciri praktikal untuk memastikan perjalanan anda aman dan menyenangkan.

Mari kita lihat pada beberapa yang terbaik pintar bagasi dan ciri-ciri yang mereka tawarkan.

Apa Yang Pintar Bagasi?
Pintar bagasi adalah jenis bagasi yang membawa ciri-ciri tambahan atau teknologi untuk membuat hidup lebih mudah. Ia saham yang sama penting fungsi sebagai apa-apa barang-barang lain di bahawa ia membawa barang-barang anda. Tapi ia mampu melakukan hal-hal yang biasa anda bagasi tidak.

Paling pintar bagasi menyediakan pelabuhan melalui mana anda boleh mengenakan telefon anda. Ada yang boleh mengesan bagasi anda via GPS. Lain-lain boleh mendapatkan barang-barang anda dengan kunci elektronik. Masih, orang lain hadir anda dengan aplikasi dari mana untuk mengawal fungsi bagasi anda.

10 Terbaik Pintar Bagasi untuk Selamat dan Mudah Perjalanan
Pintar bagasi datang dalam berbagai bentuk dan ukuran. Setiap pilihan-pilihan datang dengan sendiri lonceng dan peluit, yang paling mungkin tidak akan memberi kesan yang berat. Tapi sekurang-kurangnya, ini jenis dari bagasi menawarkan alat-alat yang anda mungkin perlu mendapatkan beberapa hal yang dilakukan ketika transit. Kami telah disenaraikan beberapa pintar bagasi jenama yang menonjol:

 

Satu
Andiamo Classico
Bentuk
Itu Andiamo Classico bagasi adalah hard-shell-jenis bagasi. Bagasi telah berkilat luar kerana bahan polikarbonat. Yang mengendalikan dan bingkai terbuat dari aluminium. Di dalam bagasi petak untuk pakaian anda dan laptop anda. Ia juga datang dengan yang benar-benar tanggal kes di mana beberapa barang-barang yang tidak patut.

Bagasi mempunyai sebanyak delapan roda yang boleh berputar dalam pelbagai arah. Roda diedarkan di empat sudut bahagian bawah beg. Ia direka untuk menjadi multi-arah, artinya mereka bisa beralih dan meluncur di mana-mana arah. Ini harus membenarkan bagasi untuk menahan kerosakan melalui tiba-tiba menarik dan perubahan arah.

Itu Andiamo boleh didapati dalam satu saiz sahaja. Ia telah dimensi berikut: 22 inci (tinggi) X 14 inci (panjang) dengan X 8.5 inci (lebar). Itu juga yang ada di dalam tiga warna: batu hitam, ruby merah, dan royal sapphire. Warna yang paling popular adalah batu hitam.

 

Pintar Ciri-Ciri
Yang paling mudah ciri Andiamo adalah yang paling mungkin USB mengenakan pelabuhan. Di sisi lain dari pelabuhan poket bahawa bermaksud untuk memegang kuasa anda bank. Kuasa bank tidak diberikan jadi, anda akan perlu untuk membawa anda sendiri. Ini akan membenarkan anda untuk mengenakan telefon dan peralatan lain sementara anda menunggu di lapangan terbang. Itu negeri dipenuhi dengan aluminium untuk melindungi hal-hal yang lebih baik.

Ia juga mempunyai dua TSA-kunci diluluskan untuk keamanan tambahan. Ini jenis kunci mempunyai kod khas yang TSA pegawai-pegawai yang akan tahu tentang, jadi mereka boleh buka dan memeriksa barang-barang anda tanpa melanggar kunci. Ia juga akan menjaga anda ritsleting bersama-sama dalam perjalanan, dan anda dapat membukanya dengan menggunakan satu kombinasi nombor. Di samping itu, poket yang ditetapkan untuk menyimpan anda Id dibuat RFID-bahan tahan. Ini adalah bertujuan untuk melindungi anda RF kad pintar, Id, dan pasport.

 

Dua
Samsonite Undreseat Membawa Pemutar
Bentuk
Samsonite Underseat Membawa Pemutar adalah yang lembut-shell jenis pintar bagasi. Seperti yang membawa-on, ini bagasi cukup kecil untuk sesuai dengan selesa di bawah tempat duduk atau di atas tong. Luar direka dengan tebal poliester yang harus menahan cahaya hujan, debu, dan bahkan cahaya matahari.

Bagasi mempunyai dua petak yang membuat ia kelihatan seperti ransel laptop. Yang lebih besar petak telah berdedikasi laptop lengan anda peranti. Bagaimanapun, ini petak hanya boleh muat 13-inci laptop. Ia termasuk beberapa petak di dalam untuk membantu anda mengatur barang-barang anda.

Bagasi mempunyai empat pemutar roda yang boleh berputar di 360 derajat arah. Ini harus membenarkan anda untuk menarik bagasi di mana-mana arah yang anda silahkan.

Ini Underseat Pemutar dari Samsonite telah dimensi berikut: 16.5 inci (tinggi) x 13.75 inci (panjang) x 9 inci (lebar). Itu nyata lebih kecil daripada yang biasa anda bagasi dan ini boleh didapati dalam tiga warna ungu, biru, dan hitam.

 

Pintar Ciri-Ciri
Kunci ciri Underseat Pemutar adalah USB mengenakan pelabuhan. Pelabuhan terletak di sisi bagasi, dan anda dapat menggunakan ini untuk menyambung anda bank bateri untuk anda. Itu tidak datang dengan sendiri bateri bank, jadi anda akan punya untuk menyediakan anda sendiri. Tapi tetap, ia adalah cara yang baik untuk mengenakan telefon sementara menunggu untuk lembaga penerbangan anda. Kita akan suka untuk melihat TSA kunci juga, tetapi ada banyak standard kunci yang bisa kau gunakan.

 

Tiga
TPRC Pintar di Bawah tempat Duduk Membawa-On
Bentuk
Itu TPRC Pintar di Bawah tempat Duduk Membawa-On yang lembut-shell jenis pintar bagasi. Seperti yang membawa-on, petak tidak perlu diletakkan di dalam penerbangan kargo. Luar dibuat up tebal poliester yang akan melindungi barang-barang anda dari hujan, debu, dan matahari.

Bagasi mempunyai beberapa ruang untuk penyimpanan. Dua kecil petak di depan dan di sisi yang dimaksudkan untuk menyimpan barang-barang kecil. Petak utama telah penghalang di dalamnya untuk membantu anda menyimpan barang-barang anda dari tumpah keluar. Kau juga akan menemukan yang lebih kecil di dalam poket utama petak untuk menyimpan barang-barang berharga anda. Di belakang adalah tali untuk membantu beg melampirkan yang membawa-on.

Bagasi juga mempunyai satu, dalam garis skating roda di setiap sisi. Ini jenis roda tidak berputar di 360-derajat, tetapi ia tidak menawarkan lancar meluncur di paling permukaan. Kualiti roda juga akan membuat anda merasa kurang itu berat seperti yang anda tarik bagasi.

Itu TPRC Pintar Underseat Membawa-On berikut TSA-diluluskan untuk membawa-on. Ia telah dimensi berikut: 14 inci (panjang) x 15 inci (tinggi) x 8.5 inci (lebar). Barang-barang yang ada dalam tiga warna ungu, biru, dan hitam.

 

Pintar Ciri-Ciri
Itu TPRC Pintar Underseat telah sendiri USB mengenakan pelabuhan yang terletak di tepi tas. Di sisi lain dari pelabuhan itu, di dalam bagasi, adalah poket kecil yang berdedikasi untuk menyimpan kekuatan anda bank. Pelabuhan itu juga strategik diletakkan di atas sebelah saku, yang dimaksudkan untuk menangkap apa pun yang anda mengenakan. Ia tidak mempunyai TSA kunci, tetapi kemudian anda sentiasa boleh memberikan anda sendiri.

 

Empat
Wrangler Pintar Pemutar
Bentuk
Wrangler Pintar Pemutar adalah hard-shell jenis pintar bagasi. Ia mempunyai luar sukar itu dibuat dari bahan polikarbonat. Ini dibangun untuk menahan berat hujan, cahaya matahari, dan juga debu. Itu eksterior kasar menambah plus mata untuk ketahanan. Ia juga akan membantu bagasi menentang kesan sengaja drop atau menghancurkan daya disebabkan oleh berat objek yang ditumpuk di atas satu itu.

Bagasi membuka seperti sebuah rak buku untuk memastikan bahawa kedua-dua belah pihak digunakan. Pembukaan tamparan ciri-ciri khas ruang untuk anda dokumen perjalanan atau alat-alat. Sementara itu, pasukan utama petak ini cukup luas untuk sekitar satu minggu bernilai pakaian. Ia juga dilindungi dengan Velcro tali yang harus membantu memegang barang-barang anda bersama-sama.

Bagasi ciri-ciri sepasang 360 darjah roda berputar yang mengikuti gerakanmu. Itu dimaksudkan untuk menjaga roda dari melanggar disebabkan oleh perubahan mendadak dalam arah. Ia juga membuat sangat selesa tarik.

Wrangler mempunyai lebih besar penampilan daripada anda standard bagasi. Ia mempunyai tinggi rata-rata dan panjang tetapi lebih tebal lebar. Ia telah dimensi berikut: 20 inci (tinggi) x 14. 5 inci (panjang) x 11 inci (lebar). Terdapat empat warna pilihan untuk Wrangler membawa-on. Itu termasuk hitam, dibakar orange, biru dan abu-abu.

 

Pintar Ciri-Ciri
Wrangler Pintar Pemutar bukaan satu di belakang itu adalah ciri-ciri utama. Ini bukaan sama ada boleh memegang gelas kopi atau telefon anda ketika anda mengenakan kedua. Ia membuka seperti sebuah tamparan dan menghubungkan ke lubang kecil di mana anda bisa menyelinap USB pelabuhan untuk pengisian. Itu juga yang sempurna alternatif untuk meja ketika anda berada di lapangan terbang atau jenis lain terminal.

 

Lima
Verdi Hardside Membawa Bagasi
Bentuk
Verdi Membawa-on adalah hard-shell jenis pintar bagasi. Seperti yang membawa-on, bagasi adalah bertujuan untuk muat di bawah kursi atau di dalam kompartemen overhead. Di bawah membawa-on adalah mengendalikan yang boleh kamu gunakan untuk mengangkat kasus ini ke bin overhead. Yang membawa-on juga bersalut dalam sama bahan polikarbonat biasa keras-sebelah bagasi. Ini bahan menambah ketahanan faktor peranti. Ia juga membuat ia serentak kalis air, angin-bukti, dan debu-bukti.

Bahagian dalam bagasi telah sub-dibagi ke ruang untuk membuatnya lebih mudah untuk berkemas. X-berbentuk Velcro tali diadakan di ruangan utama. Ini yang dimaksudkan untuk menjaga barang-barang anda di tempat yang sama sekali-kali. Bagasi itu sendiri bisa menyesuaikan dengan beberapa inci dari segi lebar. Ini harus membenarkan anda untuk membungkus di lebih banyak barang-barang di mana anda pergi ke laut dengan membeli-belah.

Roda di bagasi boleh berputar di 360 derajat arah. Ini harus membenarkan untuk lancar menarik di mana-mana arah. Roda juga direka untuk tetap tenang seperti yang anda tarik itu bersama-sama. Itu ciri-ciri seorang pemegang ergonomik untuk genggaman yang selesa dan selesa tarik.

Verdi Membawa ini boleh didapati dalam tiga ukuran berbeda. Tetapi perkara yang kami mengkaji adalah yang paling kecil dalam saiz dengan dimensi berikut: 20 inci (tinggi) x 14 inci (panjang) x 8 inci (lebar). Yang membawa-on datang dalam empat warna pilihan yang termasuk hitam, burgundy, laut, dan mawar emas.

Verdi Membawa-Ons sering dijual sebagai tiga-piece. Ia datang dengan tiga buah bagasi isu yang sama dan reka bentuk fizikal, tetapi ukuran berbeda.

 

Pintar Ciri-Ciri

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *