Apakah anda ingin berdengung anda pilot impian untuk bawa off? Biasakan dirimu dengan yang terbaik pesawat untuk pemula pertama dan belajar dasar-dasar! Teknologi berdengung datang jauh-jauh dari udara panas balon untuk pelancaran peluru berpandu untuk militer. Sekarang, pesawat di mana-mana, dan anda dapat menggunakan mereka untuk apa saja.

Jika anda sedang mencari untuk pemula terbaik pesawat di pasaran sekarang, kau beruntung! Kami telah mengumpulkan 13 yang terbaik ada. Tapi, sebelum apa-apa lagi, mari kita mendapatkan sedikit latar belakang apa pesawat dan bagaimana mereka bekerja.

 

Apakah Berdengung Dan Bagaimana Ia Berfungsi?
Berdengung sebuah pesawat tak berawak atau sebuah kendaraan terbang tak berawak (UAV) yang boleh sebesar satu pesawat atau seberapa kecil dan ringan sebagai layang-layang. Pesawat robot kenderaan yang boleh ditugaskan untuk melakukan apa sahaja yang awak fikirkan.

Amazon penghantaran? Periksa pintu depan anda, anda penghantaran manusia sekarang berdengung! Dan Oscar untuk yang terbaik sinematografi pergi ke? Berdengung! Ya, berdengung dapat menyediakan anda dengan sinematik pukulan yang layak anugerah juga. Berisiko operasi tentera? Berdengung boleh menjalankan misi itu untuk anda, jangan khawatir.

Berdengung boleh datang dalam berbagai bentuk dan ukuran, bergantung pada apa yang anda perlukan untuk. Tapi semua pesawat mesti mempunyai asas. Ia mesti mudah untuk terbang, mudah untuk bergerak, stabil di udara, dan di atas semua, yang bisa bertahan satu kemalangan beberapa.

Untuk berdengung untuk mengambil penerbangan, ia mestilah dibuat daripada bahan ringan dan kompleks komposit direka untuk menyerap getaran. Ia mempunyai dua bahagian utama: kawalan jauh tanah sistem dan berdengung sendiri. Kawalan jauh digunakan oleh berdengung pilot untuk pelancaran, mengemudi, dan tanah. Berdengung akan bertindak atas tanah sistem perintah oleh menghubungkan melalui gelombang radio, seperti Wi-Fi.

Berdengung bisa mengambang, terbang, dan bergerak dengan baling-baling dan sensor dibina ke mesin. Ia memiliki jenis otonomi helikopter tidak ada, seperti drone teknologi pintar. Ia tahu bagaimana untuk hover tanpa input dari seorang pilot, dan juga mengemudi dengan built-in GPS.

Pada mulanya, pesawat telah dibuat untuk ruang dan tentera misi, tetapi teknologi memasuki arus kerana kecekapan dan meningkatkan keselamatan mereka membawa kepada pilot. Itu jauh pilot sistem membuka pintu baru untuk industri yang berbeza untuk mencapai ketinggian tidak pilot manusia bisa mencapai.

 

13 Yang Terbaik Pesawat Untuk Pemula
Sekarang, jika anda hanya permulaan berdengung anda pilot perjalanan, ia adalah yang terbaik untuk memulai dengan yang terbaik pesawat untuk pemula pertama. Terbang berdengung boleh mahal hobi, jadi jika anda hanya mencelup jari-jari kaki anda di dalam air, pergi dengan memasuki level pesawat pertama. Kau bisa membiasakan diri dengan asas terbang berdengung tanpa khawatir lemas dalam hutang apabila anda tidak dapat crash berdengung anda sekurang-kurangnya 10 kali.

Berikut adalah 13 yang terbaik pesawat untuk pemula kita telah kumpulkan untuk membantu anda mengambil off ke tahap yang baru. Kami melihat ke dalam berat, jangkauan maksimum, bateri hidup, resolusi kamera, dan pengawal setiap berdengung untuk anda untuk membuat daftar ini.

 

Satu
DJI Mavic Mini
Berat: 249g
Max Range: 4000m / 2.5 mil
Bateri: 30 minit
Resolusi kamera: 12 MP
Pengawal: Termasuk; bekerja dengan Android dan mempercepat peranti

DJI Mavic adalah seorang pemula yang hebat berdengung dan merupakan salah satu DJI popular model. Itu sempurna untuk pelancong yang sedang mencari untuk memulakan sebuah vlog siri dengan padat dan reka bentuk anggun. Anda boleh muat di dalam mana-mana beg atau bahkan saku anda.

Ini berdengung boleh memberikan anda menakjubkan tajam video dan gambar dengan 2.7 K video dan 12-MP kamera. DJI Mavic Mini juga mempunyai 3-axis gimbal, jadi anda tidak berakhir dengan apa-apa goyah tembakan. Ini berdengung untuk pemula membolehkan kau untuk fokus pada terbang selama 30 minit, yang adalah seorang besar di masa penerbangan untuk entry-level berdengung.

Anda boleh menyambung DJI Mavic Mini untuk apa-apa Android perisian pintar. Tetapi, pada perintah untuk terbang, peranti anda perlu dimasukkan ke pengawal itu sambil berjalan DJI Terbang aplikasi.

Dua
JJRC X9 Heron
Berat: 258g
Max Range: 600m
Bateri: 15 minit
Resolusi kamera: 1080
Pengawal: Termasuk; bekerja dengan Android dan mempercepat peranti

Tanda yang terbaik berdengung untuk pemula sedang ciri-dibungkus tanpa melanggar bank, yang adalah apa yang JJRC X9 Heron menawarkan. Berdengung sukan 1080 kamera, yang menghasilkan gambar HD dan video yang boleh memuaskan hati jurugambar profesional. Ia juga mempunyai 2-axis gimbal dan tanpa berus motor yang bisa menstabilkan gambar anda dan video ketika terbang.

JJRC X9 Heron mempunyai lebih dari 10 fungsi anda boleh menggunakan ketika terbang termasuk tiga pintar penerbangan mod, Ikuti Saya, Titik, dan tempat Menarik. Ia mempunyai rendah bateri gagal-ciri yang selamat dan kembali ke rumah pilihan anda boleh digunakan dengan mudah ketika anda berjalan keluar dari 15 minit masa penerbangan.

 

Tiga
DJI Mini 2
Berat: 242g
Max Range: 10 kilometer / 6.2 batu
Bateri: 31 menit
Resolusi kamera: 12 MP
Pengawal: Termasuk; bekerja dengan Android dan mempercepat peranti

DJI Mini 2 telah digelar sebagai yang terbaik berdengung untuk pemula oleh banyak dan memang seharusnya begitu. Itulah sebabnya ia dimasukkan ke dalam senarai kita. Jangan tertipu oleh hampir palm bersaiz portable nama seperti ini berdengung pek punch.

DJI Mini 2 adalah pengubah permainan di berdengung fotografi dengan yang mengagumkan 31 menit penerbangan masa, kau boleh menangkap HD foto dan video seperti pro. 12-MP kamera adalah stabil dengan 3-axis gimbal yang boleh menghasilkan 4K video.

Ia adalah satu dron untuk pemula dengan ciri-ciri pintar seperti Pintar Kembali ke Rumah, automatik lepas landas, dan melayang. DJI Mini 2 mengambil keluar banyak menakutkan faktor ketika terbang berdengung. Ditambah, kau tidak perlu mendaftar anda DJI Mini 2 sebagai beratnya bawah 250 g, yang adalah pilot pendaftaran berat keperluan di AMERIKA syarikat.

Empat
Hubsan Zino
Berat: 700 g
Max Range: 2.5 km
Bateri: 23 menit
Resolusi kamera: 4K tinggi prestasi kamera
Pengawal: Termasuk; bekerja dengan Android dan mempercepat peranti

Itu Hubsan Zino adalah baik berdengung untuk pemula yang ingin fokus pada videografi dan fotografi. Ini berdengung pek mengesankan 4K kamera dengan 3-axis gimbal itu memberikan anda luar biasa rakaman tidak peduli seberapa cepat atau jauh anda pergi.

Ini pemula berdengung mudah untuk terbang dan juga padat dengan lipat berus motor. Salah satu hal-hal besar tentang Hubsan Zino adalah salah satu paling mampu pesawat dengan kamera yang ada di pasaran sekarang.

Itu Hubsan Zino boleh memberikan anda 23 menit penerbangan masa dengan kuasa rendah failsafe kawalan penerbangan untuk selamat pengalaman penerbangan.

 

Lima
Ryze C
Berat: 80 g
Max Range: 100m
Bateri: 13 menit
Resolusi kamera: 5 MP
Pengawal: apa-Apa Android dan mempercepat pintar

Ryze C dicipta dalam kerjasama dengan DJI. Ini adalah yang terbaik pemula berdengung untuk orang-orang yang ingin menguasai asas terbang menggunakan sesuatu yang tidak memecahkan bank tetapi tidak kerja.

Itu C tidak termasuk apa-apa pengawal; sebaliknya, anda kawalan berdengung anda menggunakan smartphone dengan C aplikasi berjalan. Ini pemula berdengung adalah salah satu yang boleh dipercayai dengan baik masa penerbangan 13 menit dan built-in sensor. Walaupun kamera mungkin tidak ciri-ciri yang terbaik, Ryze C adalah video 720p dan 5 MP cukup untuk menunjukkan kecantikan anda terbang zon.

Itu Ryze C berdengung juga menyokong Awal, mudah blok-berdasarkan coding bahasa. Orang dewasa dan anak-anak boleh bersenang-senang terbang sementara mempunyai sedikit coding pendidikan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *