Seperti yang kita pergi melalui setahun lagi yang tinggal di rumah, setelah bergaya bekerja dari rumah-persediaan kini telah menjadi suatu keharusan. Bekerja dari rumah pasti telah naik dan turun. Bagaimanapun, dengan hak rumah pejabat penting, bekerja di rumah akan menjadi semudah menekan butang di kantor anda microwave.

Mengapa Rumah Pejabat Penting?
Bersenang-home office adalah underrated. Pasti, rumah adalah tempat terakhir yang ingin anda berpikir tentang kerja. Tapi sekarang, rumah anda adalah megacenter di mana anda melakukan segala-galanya. Ia adalah satu roti, gimnasium, bioskop, penitipan anak, dan sekarang kantor anda.

Semua ini bisa menjadi sangat hangat, dengan segala-galanya bersaing dengan apa-apa untuk perhatian anda. Anda pergi dan kesihatan mental akan mengambil hit. Jadi, apa yang anda lakukan? Milah. Setelah tempat yang ditetapkan untuk tugas tertentu adalah penting, dan itu termasuk mempunyai seorang pejabat di rumah.

Katakan kamu ada bilik kosong atau yang cukup besar sudut ruang; menubuhkan kem untuk semua kerja anda memerlukan sana. Letakkan dalam kepala anda bahwa ini adalah ruang untuk kerja dan kerja yang satunya. Pastikan bahawa apabila anda meninggalkan rumah anda pejabat, anda meninggalkan bekerja di sana, juga. Ia adalah satu cara yang baik untuk keseimbangan pada anda, jack semua perdagangan rumah.

Pejabat Di Rumah Essentials Semak
Jadi, apa sebenarnya yang anda perlukan apabila menubuhkan home office? Berikut adalah semak yang home office keperluan anda perlu jadi kau boleh memeriksa produktivitas dan bekerja promosi luar kerjaya anda senarai gol.

 

Komputer Anda
Untuk mulakan kerja jauh, anda perlu komputer di pejabat rumah anda. Komputer anda adalah pertama yang penting di dalam senarai. Tanpa itu, bagaimana tepatnya anda akan bekerja? Mari kita jujur, semua jenis kerja sekarang memerlukan komputer untuk menyimpan perniagaan bertahan.

Seperti rumah anda, komputer anda akan menjadi tempat untuk proses banyak dan penting komunikasi dengan rakan-rakan-rakan dan pelanggan. Jadi, pastikan untuk memeriksa pada komputer anda terus-menerus. Jika anda tidak mempunyai komputer lagi, anda boleh lihat Amazon atau Kedai Apple untuk terkini komputer yang ada.

Pelbagai komputer riba dan komputer yang tersedia sekarang. Setiap boleh melakukan yang paling biasa dan yang paling kompleks tugas-tugas anda perlu untuk bekerja.

Satu
Acer Bercita-Cita 5
Jika anda ingin bajet laptop itu pek punch penting spesifikasi, Acer Bercita-cita 5 akan menjadi tambahan yang bagus untuk anda home office. Anda dapat memilih antara Intel dan KINI, kedua-dua teguh pemproses yang boleh menampung anda multi-tugas yang perlu di rumah anda pejabat.

 

Dua
AMPE Vivobook 15
Itu AMPE Vivobook 15 satu lagi yang besar bajet laptop yang bisa memberikan kelebihan dalam pejabat rumah anda. Itu ciri-ciri yang mengagumkan 8 AS RAM dan 128 AS SDD dengan terkini generasi ke 10 dari Intel i3 CPU. Ini laptop dapat memenuhi semua jenis tugas, dari yang paling mudah untuk yang paling kompleks.

Tiga
HP Laptop 15 Siri
HP Laptop 15-dy1036nr mungkin kos sedikit lebih dibandingkan dengan orang-orang di atas, tetapi ini adalah kasus klasik mendapatkan apa yang anda bayar. Dan dengan ini laptop, membayar lebih mendapat lebih dari hal-hal yang baik. Ia dilengkapi dengan generasi ke 10 dari Intel l-5 pemproses dan 25 6GB MENGENAI, yang lebih daripada cukup untuk membuat anda pada pekerjaan anda dari rumah-produktif coretan.

Yang Besar Kerusi
Sekarang, jangan meremehkan kekuatan besar kerusi. Anda akan terkejut betapa mudah kerusi boleh mempengaruhi anda secara keseluruhan kesihatan, terutama setelah duduk diam untuk selama delapan jam setiap hari. Menurut Track, duduk diam terlalu lama boleh menyebabkan:

Peningkatan risiko kanser
Sakit belakang
Dalam urat trombosis
Peningkatan risiko diabetes
Kebimbangan spike
Penentangan untuk latihan
Berat badan
Selain daripada mempunyai berdiri rehat di antara jam kerja anda, setelah ergonomik dan kerusi selesa ketara boleh membantu anda, juga.

Yang sedang berkata, mempunyai besar kerusi ini pasti rumah pejabat penting. Ia memberi sokongan lumbar yang meletakkan anda dalam kedudukan yang betul sementara anda bekerja. Ia akan menjadi teman terbaik anda di rumah anda pejabat, dan ia bernilai melabur dalam untuk manfaat kesehatan sendirian.

Ada banyak yang berbeza ergonomik kursi yang ada di pasaran sekarang. Dan hanya seperti apa-apa lagi, anda perlu untuk melakukan penyelidikan anda sebelum membeli satu. Sempurna kerusi berbeza untuk masing-masing orang, jadi ia membayar untuk tahu anda sakit mata apabila anda duduk. Kau harus perhatikan pilihan anda juga, perkara yang baik yang paling pejabat kerusi boleh diselaraskan untuk apa pun yang ideal anda inginkan.

Berikut adalah beberapa hebat kursi di Amazon sekarang.

 

Empat
Gabryll Ergonomik Jaringan Pejabat Kerusi
Itu Gabryll Ergonomik Jaringan Kerusi Pejabat adalah salah satu yang terbaik menjual rumah kerusi pejabat di Amazon. Ia memberi sokongan ergo di kepala anda, kembali, pinggul, dan tangan. Anda juga dapat menyesuaikan diri dengan mudah kerusi ketinggian, penyokong belakang, selesa, dan letak tangan untuk anda maklumat posisi tempat duduk.

 

Lima
ComHomia Pejabat Kerusi
Itu ComHomia Kerusi Pejabat adalah klasik home office kursi dengan bentuk moden. Ia menyediakan semua ergonomik yang anda perlukan sokongan dari sembilan lima. Kerusi ini juga ciri-ciri yang tebal empuk duduk dengan pneumatik duduk pelarasan dan tilt fungsi kunci untuk lebih merasa nyaman duduk.

 

Enam
Flash Perabot Tinggi Pejabat Belakang Kerusi
Jika anda ingin membuat pernyataan yang berani dalam pejabat rumah anda, Flash Perabot Tinggi Pejabat Belakang Kerusi akan melakukan hanya itu. Ini home office kerusi tidak hanya memberikan anda ergonomik sokongan tapi juga membuat anda merasa seperti seorang badass bos dengan kulit palsu dan bingkai logam.

 

Tujuh
Dragonn Ergonomik Melutut Kerusi
Itu Dragonn Ergonomik Melutut Kerusi berfungsi kerusi yang tidak akan meninggalkan hunching atas meja anda. Ia direka untuk memberikan anda postur manfaat berdiri sambil dalam keselesaan duduk. Ini ergonomik najis telah logam yang kukuh asas yang bisa menyokong sehingga 250 lbs.

 

Lapan
Hbada Pejabat Ergonomik Kursi Malas
Itu Hbada Ergonomik Pejabat yang Malas Kerusi adalah seorang pejabat praktikal kerusi yang memeriksa semua kotak dalam rumah yang besar pejabat kerusi. Sokongan ergonomik, jaringan bernafas duduk, laras ketinggian, dan ketahanan. Anda tidak boleh pergi salah dengan menambah ini malas kerusi untuk anda bekerja dari rumah-persediaan.

 

Pejabat Meja
Rumah lain pejabat penting adalah seorang pejabat meja. Tidak ada keraguan yang mudah meja boleh melayani tujuan menjadi seorang meja, tetapi pejabat meja lebih dari permukaan yang rata. Itu adalah sesuatu yang akan menempatkan semua kerja anda memerlukan ketika anda memerlukannya di lengan panjang.

Meja pejabat adalah kedua-dua pusat arahan dan pertempuran stasiun di rumah anda pejabat. Jadi, ia mesti telah salah satu yang kukuh, luas, dan di atas semua dalam gaya—gaya anda, setidaknya. Ini pertempuran stasiun—kau kapten sekarang.

Terdapat jenis pejabat meja anda dapat memilih dari. Anda hanya harus memastikan bahwa ia memegang semua asas. Di sini adalah atas kami picks dari Amazon.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *