Aragami 2 adalah sebuah stealth permainan dalam pandangan orang ketiga yang ditetapkan dalam versi abad pertengahan Jepun. Anda adalah seorang Aragami, salah satu yang berjalan dan kawalan bayang-bayang. Bagaimanapun, beberapa perkara dan individu yang mengancam anda, dan anda orang-orang, yang anda perlu untuk menghapuskan. Gunakan kemampuanmu untuk menyelesaikan misi dan mengambil ancaman, mencari asal-usul anda kuasa dan mencari penawar untuk keadaan anda. Nasib semua Aragami bergantung pada anda.

Aragami 2 telah dikeluarkan pada 17 September tahun ini. Ia boleh didapati untuk pemain di Xbox Satu, Xbox Siri X/S, PS4, PS5, dan PC.

Aragami 2 Permainan Kajian
Permainan, Pertempuran, dan Pergerakan
Permainan Aragami 2 adalah cukup pelbagai satu, memberi tumpuan kepada stealth, pertempuran, dan pergerakan. Di samping itu, Aragami 2 telah co-op mod yang boleh memimpin untuk beberapa sangat senang situasi.

Dalam segi pergerakan, Aragami telah adil beberapa hal untuk mengambil perhatian. Untuk salah satu mereka, mereka sangat cepat dan boleh lari di mana-mana mereka ingin, dari langit ke dinding, untuk yang lain menyedari musuh. Mereka juga lebih tahan lama sekarang berbanding sebelum permainan, seperti yang mereka boleh ambil lebih banyak hits dibandingkan dengan kematian segera Aragami 1. Selain ini, permainan ini lebih fokus pada mekanik RPG bukannya stealth.

Stealth sentiasa teras Aragami permainan pertama. Bagaimanapun, Aragami 2 tidak pergi dengan beberapa yang reliance dan pergi dengan sistem yang memperbaiki sebuah Aragami ini skillset untuk pertempuran dan stealth. Pemain boleh melawan kaki ke kaki dengan pelbagai musuh dalam permainan ini, yang memungkinkan untuk lebih pemain ungkapan. Selain ini, permainan telah khusus kemahiran yang memenuhi pelbagai ninja kebolehan yang boleh membantu pemain dalam pelbagai misi.

Jangan ambil perhatian yang pemain tidak boleh mendapatkan semua kemahiran dalam permainan. Bagaimanapun, ini adalah semua dalam perkhidmatan keupayaan untuk co-op dengan dua pemain lain. Dengan ini samping itu, pemain boleh menetapkan pelbagai peranan ke Aragami ninjas yang melakukan pelbagai misi dengan satu sama lain. Satu Aragami boleh gangguan, berjuang pengawal dan musuh lain. Lain boleh sokongan, menyelinap di dalam untuk meninjau dan mengambil kunci sasaran. Dan terakhir, yang ketiga Aragami bisa menjadi salah satu untuk mencapai misi dalam pertanyaan, melakukan tugas-tugas untuk mencapai misi selesai. Semua dalam semua, ada banyak mendalam dalam berbilang, yang merupakan sesuatu untuk mengagumi.

 

Grafik, Dunia, dan Reka Tingkat
Dalam segi grafik dan reka bentuk dunia, tidak akan ada yang akan mengatakan yang Aragami 2 adalah penurunan dari yang pertama Aragami permainan. Itu tidak terjadi di sini. Cat air yang kelihatan seperti meminjam dirinya dengan baik untuk permainan itu estetika, dan reka bentuk dari berbagai tempat dan dunia tampak seolah-olah mereka sedang dicat dengan nada yang pelbagai dan bayang-bayang. Tentu saja, bayang-bayang ini boleh digunakan oleh anda Aragami untuk menyelinap di sekitar untuk melakukan membunuh dan mengambil barang-barang yang diperlukan untuk misi selesai.

Bagaimanapun, Aragami 2 reka tingkat adalah sesuatu yang beberapa orang akan mempunyai masalah dengan. Permainan ini dibuat untuk mempunyai linear perkembangan, dengan misi terkemuka untuk satu sama lain. Ada hub kawasan, ya, dan ia cantik dalam bentuk. Ia adalah pada hab ini kawasan yang kau tenang sedikit, dapatkan kosmetik gear, melengkapkan runes, belajar lebih baik shinobi bergerak, dan dengar beberapa misi petunjuk. Namun, bila anda melihat sebuah hub area, anda biasanya akan mengharapkan untuk mempunyai sebuah permainan dunia terbuka, yang tidak terjadi di sini.

Permainan pelbagai tahap sangat pelbagai, bagaimanapun, dan anda bisa sepenuhnya diharapkan untuk menjadi hilang dalam diri mereka juga. Aragami 2 tahap ada banyak cara untuk pemain untuk mendapatkan dalam dan keluar dari kawasan, dengan menegak memainkan peranan utama. Pemain Aragami boleh lari ke arah tembok untuk memintas pengawal, bersembunyi dari sightlines, dan banyak lagi. Mereka boleh juga menggunakan medan dan menegak untuk yang lebih jahat varian membunuh setiap musuh di sisi. Masih, itu benar-benar sehingga pemain bagaimana mereka akan mendekati Aragami 2 tahap.

 

Cerita dan Menetapkan
Aragami 2 mengambil tempat 100 tahun setelah permainan pertama di Jepun Kuno. Anda bermain sebagai seorang Aragami, ghaib shinobi tertindas oleh penyakit yang membuat kekacauan pada pikiran dan tubuh. Mereka lakukan, bagaimanapun, kawalan bayang-Bayang Dasarnya, memungkinkan mereka untuk menggunakan bayang-bayang untuk mereka bidaan.

Bagaimanapun, anda dan keluarga anda adalah bebas lepas Aragami di Jepang, dan pekerjaan anda adalah untuk tetap seperti itu. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk… Sebenarnya, garuk itu. Cerita bukankah itu penting di sini. Aragami 2 tuntutan utama untuk kemasyhuran adalah misi dan cabaran yang misi ini meletakkan pemain. Tak lebih dan tak kurang. Cerita menambahkan beberapa rempah-rempah untuk itu, tetapi ia sedikit menjengkelkan perlu baca melalui ini sebagai permainan telah tiada voice-over. Namun, jika ada pemain yang ingin tahu tentang permainan ini tradisi.

 

Sound Design
Dalam segi sound design, Aragami 2 adalah sama seperti sebelumnya. Ada hampir tidak ada perubahan dalam permainan ketika ia datang kepada bunyi reka bentuk. Musuh memiliki bunyi yang unik isyarat ketika mereka menemukan, mendapatkan dibunuh, dan tersingkir oleh Aragami walaupun, jadi itu nilai tambah.

Lain daripada itu, ada sedikit suara bertindak dalam permainan, dengan dialog diberitahu melalui teks. Ini tidak banyak, tetapi ia adalah jelas.

 

Adalah Aragami 2 Bernilai Bermain?
Jika kau seorang peminat besar pertama Aragami dan ingin mengalami beberapa diam-diam tindakan ninja, maka ya. Bagaimanapun, jangan ambil perhatian yang ada kurang penekanan pada stealth dibandingkan dengan permainan pertama. Aragami 2 adalah banyak lebih pemaaf untuk kesilapan berbanding pertama Aragami, tapi itu bukan hal yang buruk.

 

Aragami 2 vs Permainan yang Sama
Tapi sekarang kita telah berbicara tentang Aragami 2, mari kita bicara tentang permainan seperti itu. Kita akan mulai dengan Sekiro: bayang-Bayang Mati dua Kali, maka tak Laku Siri, dan akhirnya, Creed Siri.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *