Yang berubah semasa Combo Sentuh menawarkan sebuah novel dan bergaya cara untuk membuat anda iPad melihat dan merasakan seperti yang Macbook. Peranti menambahkan produktif kapasiti peranti anda, jadi kau bisa tangani dokumen, seni, dan apa-apa lagi yang anda mahu. Tidak hanya itu, ia akan melindungi anda dari unsur-unsur juga. Mari kita lihat di Combo Sentuh dan bagaimana ia boleh mengubah iPad anda ke produktivitas alat.

Apakah berubah semasa Combo Sentuh?
Yang berubah semasa Combo Sentuh pintar keyboard yang direka khas untuk ipad. Peranti melekat ke bahagian bawah iPad untuk memberikan ditambah fungsi bekerja keyboard. ipad, menjadi komputer tablet, adalah keyboard-kurang oleh desain. Pintar keyboard meningkatkan fungsi iPad yang boleh bekerja dengan dokumen-dokumen dan jenis bila perlu.

Pintar keyboard memiliki struktur dan fungsi pelindung juga. Kebanyakan kes melanjutkan ke atas dan semua jalan melalui belakang tablet untuk melindunginya. Paling menggunakan khas, bahan galanya atau scratch-bahan tahan di sekitar tepi untuk mencegah kerusakan fisik kerana lebam dan jatuh. Satu lagi stabil komponen antara pintar keyboard adalah kickstands yang menyokong tablet dari bawah untuk duduk tegak atau condong posisi. Ini berfungsi dan pelindung ciri-ciri membenarkan iPad untuk mengubah dari yang mudah tablet ke besar-besaran laptop.

 

Berubah semasa Combo Sentuh: Harga dan Ketersediaan
Yang berubah semasa Combo Sentuh adalah semata-mata serasi dengan iPad model. Ia telah direka untuk tiga iPad model khususnya: iPad Pro 11 inci (1 dan 2 Gen), iPad Pro 12.9-inci (ke-3 dan ke-4 Gen), dan iPad (4 Gen). Pertama dua model telah dilepaskan kembali pada tahun 2020, sementara versi untuk iPad dibebaskan dalam 2021. Semua tiga versi mempunyai bentuk yang sama, dan kunci perbezaan hanya berkaitan dengan warna dan saiz. Oleh itu, ia mungkin munasabah untuk mengatakan bahwa satu model jejak juga memohon kepada orang lain juga.

Yang berubah semasa Combo Sentuh boleh kos di mana-mana di antara USD 199 untuk USD 299. Kos sebenar bergantung pada yang iPad anda menggunakan. Versi Combo Sentuh untuk ipad 11 inci ipad cenderung untuk biaya kurang dari versi untuk 12.8-inci iPad. Ini lingkungan harga pasti tidak murah dan kemungkinan besar setanding dengan Apple pintar keyboard dengan harga di mana-mana di antara USD 179 UNTUK USD 299.

Berubah Semasa Combo Sentuh: Design
Combo Sentuh mempunyai dua berasingan komponen yang datang bersama-sama: kes itu dan keyboard. Hal berikut yang struktur konfigurasi iPad, dengan ketentuan untuk USB-C pelabuhan, pembesar suara mic, dan modul kamera belakang. Hal telah pelindung fungsi juga. Sebelah kiri kes berkuasa atas ke sisi tablet yang lain, dan sisi ciri yang sengit, seperti getah bahan, seperti bumper untuk melindungi tepi. Kasus dengan cepat melekat pada tablet dengan bentuk, sementara beberapa magnet di pedalaman lapisan clasp ke tablet pihak.

Ia juga mengandungi dua alat-alat, termasuk penyangga dan mengenakan dok untuk Apple Pensil. Penyangga kemas terletak jauh di belakang yang lebih rendah dari kasus tersebut, dan ia membolehkan peranti untuk duduk di sememangnya posisi tegak lurus. Sementara itu, mengenakan dok boleh didapati di atas lapisan dari kasus tersebut, dan ia nestles anda Apple Pensil untuk mengenakan atau hanya penyimpanan tujuan.

Keyboard komponen yang membuat sehingga separuh keyboard-mana. Di tepi atas keyboard adalah asas magnet yang buncis ke Pintar Menyambung komponen iPad. IPad boleh mengesan apabila keyboard hadir, dan ia secara berpasangan dengan itu. Di samping itu, keyboard memberinya kekuatan semata-mata dari tablet, yang berarti anda tidak memiliki untuk mengenakan itu. Dua bahagian mana jatuh bersama-sama untuk sertakan anda tablet dalam kepompong lembut, galanya bahan plastik.

Yang berubah semasa Combo Sentuh boleh didapati dalam dua warna: pasir dan oxford grey.

Berubah Semasa Combo Sentuh: Mod
Seperti yang lain mart keyboard untuk iPad, berubah semasa Combo Sentuh telah menyatakan untuk mengubah angulation atau kedudukan. Berikut adalah berbeza “mode” untuk dipilih dengan Combo Sentuh:

 

Lihat Mod
Lihat Mod ketika penyangga condong iPad anda sebanyak kira-kira dua puluh derajat ke belakang bahawa ia ada di semi-tegak. Mod ini sesuai untuk menonton filem dan video. Kamu boleh memilih untuk meninggalkan keyboard melekat atau tanggalkan itu demi kesederhanaan.

 

Jenis Mod
Jenis Mod meniru rupa dan bentuk sebuah laptop dan digunakan untuk tugas-tugas yang memerlukan anda keyboard. Dalam kes ini, keyboard melekat pada tablet, dan penyangga condong iPad ke belakang pada tiga puluh empat puluh derajat.

 

Lakaran Mod
Lakaran Mod adalah ketika anda penyangga bersandar ke belakang pada banyak sudut yang lebih rendah daripada Jenis Mod (tentang 20 derajat). Jika anda sering menggunakan iPad anda untuk projek kreatif, kemudian Mod ini adalah untuk anda.

 

Baca Mod
Mod baca adalah ketika penyangga kemas terletak ke tempatnya dengan keyboard terpisah. Ia hampir mengambil iPad anda kembali ke bentuk asal, kecuali itu, dalam kes ini, ia memiliki sesuatu untuk melindunginya dari luar unsur-unsur.

 

Berubah Semasa Combo Sentuh: Keyboard Kualiti
Kebanyakan orang membeli pintar keyboard terutamanya demi papan. Kebanyakan orang ingin mempunyai fizikal keyboard bukan digital keyboard yang ditawarkan oleh iPad. Ini adalah mengapa itu penting untuk mempunyai berfungsi dan selesa kata-kata bahawa kau boleh bekerja dengan sepanjang hari. Mari kita lihat pada kualiti berubah semasa Combo Sentuh seluruh aspek dari keyboard kualiti:

 

Keyboard
Keyboard sendiri kukuh lagi selesa untuk digunakan. Kunci yang lembut untuk disentuh dan cahaya belakang, jadi anda masih bisa melihat apa yang anda mengetik bahkan dalam gelap. Kunci baik jarak, yang mengagumkan mengingat bahwa ia hanya telah kira-kira 11 12 inci ruang untuk bekerja dengan. Namun, ia masih kecil daripada rata-rata keyboard. Kunci tekan ke bawah dengan 1 mm, hanya cukup untuk membuat anda merasakan perbedaan antara sentuh dan sebenar keyboard.

Keyboard Dek
Salah satu kunci langkah-langkah untuk keyboard kualiti berkaitan dengan kestabilan. Kestabilan telah lakukan dengan sama ada keyboard perubahan dalam posisi apabila anda jenis atau tempat peranti di atas permukaan lain dari meja anda. Dalam hal berubah semasa Combo Sentuh, keyboard stabil di bawah keadaan normal di mana rata meja digunakan. Ia bahkan mampu menjaga dirinya seimbang ketika diletakkan di atas pangkuanmu. Tidak seperti model lain yang perlu untuk mengangkat beberapa darjah sementara menaip, keyboard tetap rata.

 

Jejak
Pad jejak adalah kegembiraan juga. Ini sedikit lebih besar dari jejak di Apple Sihir Keyboard, dan ia hebatnya tepat dan responsif. Secara keseluruhan, jejak menawarkan konsisten dan berjalan lancar pengalaman, dan tidak ada ketinggalan bila-bila anda membuka atau fail. Selain itu, jejak selesa untuk menyentuh, dan anda meluncur jari anda melalui apa-apa bahagian itu.

 

Lampu belakang
Berubah semasa Combo membolehkan anda kawalan kecerahan lampu belakang di kunci. Aplikasi khusus menawarkan 16 tahap lampu belakang, dan juga yang paling lemah tahap akan membiarkan anda melihat kunci anda dalam gelap. Selain menawarkan untuk kawalan lampu belakang, aplikasi juga menawarkan 14 jalan pintas kunci untuk menavigasi iPad.

 

Berubah Semasa Combo Sentuh: Alternatif
Ada banyak pilihan tanggal keyboard di pasaran, tetapi yang paling adalah untuk Android. Berubah semasa kita Combo Sentuh adalah salah satu daripada beberapa pilihan yang dibuat khusus untuk ipad, walaupun ia tidak salah satu yang pertama untuk ditawarkan. Berikut adalah beberapa alternatif untuk Combo Sentuh itu anda bisa melihat ke dalam:

 

Brydge Pro Ditambah
Itu Brydge Pro Plus adalah keyboard pintar direka untuk iPad Pro. Peranti ini mempunyai asas aluminium dengan penutup magnet untuk menghisap anda iPad. Yang berubah semasa Combo Sentuh mempunyai beberapa ciri-ciri yang sama, termasuk meluas jarak kunci, yang boleh dipercayai jejak, dan lampu belakang. Di bawah, Brydge Plus agak berat, yang boleh membuat ia sukar untuk mengambil dengan anda di luar kota perjalanan. Peranti runcit untuk USD 199, harga yang sama seperti yang berubah semasa Combo Sentuh.

 

Apple Sihir Keyboard
Apple Keyboard Magic adalah salah satu yang pertama tanggal keyboard di pasaran, dan Apple taraf di 2021. Sihir Keyboard telah keserasian yang sama seperti yang berubah semasa Combo Sentuh (iPad Air Pro 11 inci, dan iPad Pro 12.9-inci). Sihir Keyboard fungsi seperti yang lain keyboard pintar, tapi ia berbeza reka bentuk yang bijak. Untuk permulaan, ia adalah satu peranti yang menghubungkan ke iPad melalui hal bukannya keyboard. Ini menjadikan ini hal yang sangat fleksibel dalam segi angulation. Pada kelemahan, ia agak mahal di USD 299.

 

Apple Pintar Keyboard
Apple Pintar Keyboard yang lebih ringan, lebih ramping, dan lebih berkesan kos versi Sihir Keyboard. Di 297 gram, peranti ini hanya setengah berat seperti yang berubah semasa Combo atau Apel Ajaib Keyboard, yang kedua kira-kira 600 gram. Keyboard tergelincir ke sebelah kiri iPad Pro dan menghubungkan ke Pintar Penyambung. Hal keyboard kemudian dilanjutkan di bawah papan dan ke belakang iPad, tapi itu hanya sampai sehingga penyangga di titik tengah. Malangnya, penyangga hanya membolehkan untuk satu posisi, dan itu adalah menaip posisi. Tapi kita boleh maafkan kelemahan ini sejak peranti runcit USD hanya 99.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *