Coronavirus i Ukraina-antalet patienter med svår form har hoppat

På morgonen på söndagen den 22 augusti, trots minskningen av det totala antalet fall av coronavirus, har antalet patienter med allvarlig form av sjukdomen ökat.

Detta kan bedömas av hälsovårdsministeriets morgonöversikt.

För Lördag, 21 Augusti:

1.003 nya mål;
701 sjukhusvistelse;
25 dödsfall;
236 återhämtade sig.
De flesta fallen hittades i Kiev, Dnipropetrovsk, Kharkiv, Odessa och Zhytomyr regioner.

Minst av allt-i Kirovograd, Transcarpathian och Volyn regioner.

Under hela pandemins tid har 2 274 561 personer redan blivit sjuk i Ukraina.

Massprotester hölls i Australien mot bakgrund av ökade koronavirusbegränsningar. I Melbourne eskalerade de till konflikter med polisen. Brottsbekämpande tjänstemän använde gummikulor, pepparspray och tårgas mot demonstranterna, inklusive barn, enligt ögonvittnen.

Det rapporteras om mer än 200 fängslade och sex skadade poliser. Totalt deltog fyra tusen personer i sammandrabbningar med polisen vid protest rally mot restriktioner på grund av COVID-19.

Protester hölls också i andra större städer i Australien. I synnerhet i Brisbane. Protest rally i denna stad samlades cirka 20 tusen människor. Det fanns inget våld vid denna protest.

Detta är inte första gången som protester eller, som de kallas, ”freedom rallies” äger rum i Australien. På grund av ökningen av koronavirusinfektioner stänger stadens myndigheter orter och hela regioner för nedstängning.

Lämna ett svar