En ung man dog av en” Delta ” stam av coronavirus i Lviv regionen

I Lviv-regionen dog en 36 — årig man från en” Delta ” – stam av coronavirus. De kämpade för sitt liv i intensivvården i 8 dagar.

Detta rapporterades på lördag, 21 augusti, i Lviv regionala laboratorium centrum av hälsoministeriet i Ukraina.

Ett dödligt fall från” Delta ” – stammen registrerades i Stryi-distriktet. Det noteras att mannen togs till sjukhuset i ett allvarligt tillstånd och omedelbart placerades i intensivvården. Patienten var ansluten till en ventilator och kämpade för sitt liv i 8 dagar, men den 36-årige mannen dog.

Enligt hälsovårdsministeriets laboratoriecenter hade mannen en samtidig sjukdom-diabetes mellitus, men han blev inte vaccinerad mot coronavirus.

Minns, som rapporterats av telegrafen, registreras nya fall av coronavirus av Delta-stammen alltmer i olika regioner i Ukraina. Så, i Odessa, blev semesterfirare och personal i det unga Vaktlägret — totalt 53 personer-sjuk med Delta-stammen. Dessutom nådde denna stam Vinnytsia och Zhytomyr-regionerna, där det inte var utan dödliga resultat.
Enligt tjänstemän, för att få sitt certifikat om vaccination, är det nödvändigt att uppdatera programvaran i ”Diya” – programmet till version 3.0.12. Vi uppmärksammar det faktum att för dem som tidigare registrerat sig för beta-testning är ett annat förfarande nödvändigt. Först måste du helt ta bort testversionen av” Diya ” – programmet och installera sedan den nya versionen igen.

Telegraph genomförde ett experiment-certifikatet blev verkligen tillgängligt i den nya versionen av ansökan.

Det bör noteras att ukrainska covid-certifikat finns tillgängliga i internationella och inhemska versioner. Minns att ett internationellt certifikat gör det möjligt att resa utomlands utan ytterligare testning till vissa länder.

Lämna ett svar