Lingkungan memainkan bagian besar dalam MENCARI permainan. Ini jenis karakter yang dipilih oleh pemain atau pasukan untuk layang-layang keluar lebih cepat atau lebih kuat huru-hara pahlawan. Ketika ia datang untuk permainan seperti Menangani 2 dan LoL, yang mempunyai keupayaan untuk layang-layang keluar bruisers adalah sebuah langkah ke arah kemenangan. Ini adalah wira dari LoL adalah Zoe. Di panduan ini, kau akan belajar bagaimana untuk bermain Zoe dan dia sesuai item membina ketika anda bermain LoL.

 

Siapa Zoe di Liga Legenda?
Tidak seperti aspek-Aspek lain, Zoe janji tidak tradisional. Dia tak mengorbankan dirinya sendiri untuk sesuatu yang mulia. Dia bahkan tidak mendaki Gunung Targon. Dan tidak juga dia menang terhadap kemungkinan yang tak terhitung. Dia, sebaliknya, semata-mata seorang gadis yang Senja Aspek pilih secara rawak.

Zoe guru pujian dia untuk menjadi sangat imajinatif kanak-kanak, penuh dengan keajaiban dan kegembiraan. Sayangnya, mereka juga tidak menyukainya karena dia willfulness dan terganggu alam. Dia sangat nakal dan sentiasa pikir dia pelajaran yang membosankan, berjalan keluar dari pengajian dekat terus-menerus.

Ia memelihara dia, walaupun dia melewatkan keluar kajian untuk berkeliaran di sekitar. Melihat seperti dia mengejek tangisan kemarahan dari pendeta ulama yang mengejar dia. Itu adalah sampai dia akhirnya terpojok di semata-mata tebing. Sebelum para ulama dapat merebut dia, Aspek dicipta enam barang-barang di depan Zoe. Lima barang-barang ini boleh membantu dia melarikan diri, atau mungkin meringankan situasi ini, seperti sebuah beg duit syiling, pedang, atau sutera tali. Item terakhir, bagaimanapun, adalah sangat sedikit mainan bola, sia-sia, dan hanya sesuai untuk bermain.

Zoe mengambil yang lebih segala sesuatu yang lain dan melemparkannya dalam bangunan, menyanyi dengan geli seperti itu memantul liar.

Gembira dengan dia penuh semangat, aspek menciptakan sebuah portal di puncak Gunung Targon dan berikan dia tawaran: Melihat alam semesta, belajar apa yang terletak di luar, atau tinggal. Zoe memilih bekas, menyelam ke dalam portal sementara melekat lidahnya keluar pada dia ternganga guru seperti dia menghilang.

Zoe adalah peduli dengan masa, dia di luar itu sekarang dia bersatu dengan Aspek Senja. Dia boleh pergi mana-mana dia wills dan bertemu siapa pun yang dia mau. Dia ketidaktentuan memberikan orang-orang jeda, dan tidak ada yang tahu apa yang dia akan buat nanti, setidaknya dia.

 

Zoe Kebolehan dalam LoL
Lebih Berkilau!
Ini adalah Zoe bawaan pasif kemampuan. Ketika dia membuang mana-mana dia mantra, Mantra Pencuri misil atau Serangan itu dilakukan dalam masa 5 saat bertukar menjadi bukan peluru. Ia mungkin antara serangan, tetapi ia tidak akan terlibat dengan hal-hal seperti Yasuo Angin Dinding atau Braum kita Putus. Serangan ini juga tawaran tambahan sihir kerusakan berdasarkan Zoe tahap, ditambah 20% nya semasa Kemampuan Kuasa.

Nota:

Berdasarkan Zoe Tahap, Lebih Berkilau! boleh berurusan 16 hingga 130 asas magik kerosakan.
Contoh pengiraan Lebih Berkilau!’s kerosakan yang akan menjadi seperti ini:
Zoe adalah Tahap 18, yang berarti dia tawaran yang asas dari 130 kerosakan menggunakan Lebih Berkilau! Dia juga telah sekitar 400 Kemampuan Kuasa terima kasih untuk barang-barang. Ini bermakna dia mendapat tambahan 80 kerusakan dari kemampuannya Kuasa seperti 20% dari 400 adalah 80. Secara keseluruhan, dia tawaran 210 bonus kerosakan menggunakan Lebih Berkilau!

Dayung Bintang!
Dayung Bintang! aktif keupayaan yang boleh mengulanginya untuk melakukan kesan yang berbeza. Pertama, Zoe pucuk bintang yang meledak ketika menyentuh musuh. Ini tawaran kerusakan berdasarkan Zoe tahap plus 60% dia Keupayaan semasa Kuasa. Di samping itu, lebih jauh bintang perjalanan, lebih banyak kerosakan itu tawaran, dari 0% untuk 150%.

Jika ia tidak memukul musuh, bintang yang masih wujud pada julat maksimum mengeja selama 1 detik. Selepas .25 detik telah berlalu, Zoe bisa mengulanginya Dayung Bintang! sekali lagi. Ini membolehkan dia untuk mengalihkan bintang yang lain kawasan sasaran. Ini mengeset jarak-berdasarkan kerosakan pengganda dan boleh melakukan perjalanan di luar 800 unit dari Zoe.

Nota:

Zoe boleh menggunakan Paddle Bintang!’s mengulanginya bahkan ketika dipengaruhi oleh Control Kerumunan.
Panjang Dayung Bintang!’s dalam perjalanan jarak tergantung di mana Zoe adalah. Biasanya, bintang bergerak 800 unit jauh dari Zoe. Bagaimanapun, ini boleh dilanjutkan melalui penggunaan kreatif Teleportasi, dan Portal Melompat.
Berdasarkan Zoe tahap, Dayung Bintang! boleh berurusan 7 untuk 50 Sihir Kerosakan. Dengan setiap peringkat pada Dayung Bintang, ia keuntungan +05/+80/+110/+140/+170 kerosakan. Kerosakan yang boleh juga dikuatkan oleh 60% Zoe Keupayaan semasa Kuasa. Di samping itu, bergantung pada berapa jauh bintang bergerak, kerosakan jumlah yang meningkat dengan keupayaan 0%/25%/50%/75%/100%/125%/150%.

Eja Pencuri
Eja Pencuri mempunyai 2 komponen Pasif dan 1 komponen Aktif.

Pasif 1: Ketika musuh Juara menggunakan Menyeru Mantra atau apa Item kemampuan, mereka drop Mantra Beling berkata Mengeja/Kemampuan. Mantra ini Beling tinggal selama 40 detik dan memberikan Penglihatan dalam 100-unit radius. Minions beberapa bertelur dengan random Mengeja Serpihan yang jatuh saat mereka dibunuh oleh Zoe. Dalam hal itu, ini Mengeja Serpihan kekal selama 20 Saat.

Aktif: Apabila Zoe mendapat salah satu dari ini Mengeja Serpihan, dia mendapat kemampuan untuk menggunakan Mantra Pencuri. Ini membolehkan Zoe untuk menggunakan Mantra/Kemampuan dalam Mantra Pecahannya. Kemampuan ini dapat digunakan dalam 60 detik dan boleh digantikan oleh Zoe bergerak lain Mengeja Pecahannya.

Pasif 2 – Wheeeee: Apabila Zoe menggunakan Mantra Pencuri atau apa-apa tentang dia Menyeru Mantra, dia mendapat tambahan pergerakan laju untuk 2 hingga 3 saat. Ini tambahan pergerakan laju bergantung pada Tahap Kemahiran. Di samping itu, dia memanggil 3 gelembung yang orbit sekitar 10 detik.

Dia kemudian melemparkan buih ini ke arah mana-mana musuh yang tidak dipengaruhi oleh Tidur debuff. Dia mengutamakan musuh yang dia sedang menyerang dan tawaran 25/35/45/55/65 Sihir Kerosakan ditambah tambahan 13.3% dari kemampuannya Kuasa setiap orb.

Nota:

Contoh pengiraan Wheeeee kerusakan akan menjadi seperti ini:
Zoe adalah Tahap 18, yang berarti dia tawaran 65 asas Magik Kerosakan menggunakan Wheeeee. Seperti sebelumnya contoh, Zoe telah 400 Kemampuan Kuasa. Ini bermakna dia mendapat 53.2 tambahan Sihir … … Kerosakan seperti 13.3% dari 400 adalah 53.2. Dengan itu, dia tawaran 118.2 kerosakan setiap orb untuk sejumlah 354.6 kerosakan.

Mengantuk Masalah Gelembung
Zoe tendangan gelembung dalam satu arah pemain pilihan. Ini gelembung kemudian meledak ketika menyentuh musuh, merosakkan mereka, membuat mereka mengantuk, memperlambat mereka, dan kemudian menempatkan mereka untuk tidur. Entah itu, atau ia meledak setelah ia mencapai jarak maksimum dan memantul untuk 1 kedua. Letupan itu akan membuat 5 kedua perangkap yang segera senjata itu sendiri. Ketika musuh terkena perangkap, mereka akan memukul dengan kesan keupayaan seolah-olah mereka telah memukul pada mulanya.

Sambil tidur, hit dari mana-mana serangan musuh atau keupayaan akan segera bangunkan mereka dan berurusan bonus benar kerosakan.

Nota:

Gelembung Kerosakan 60/100/140/180/220 bergantung pada tahap tambah 40% Zoe Kemampuan Kuasa. Perlahan ketika unit mengantuk adalah 10%/15%/20%/25%/30% bergantung pada Zoe tahap. Bonus Benar Kerosakan ditangani dengan menyerang musuh tidur adalah 120/200/280/360/440 plus 80% Zoe Kemampuan Kuasa.
Contoh pengiraan Mengantuk Masalah Gelembung kerusakan akan menjadi seperti ini:
Zoe adalah Tahap 18, yang berarti dia tawaran 220 asas Magik Kerosakan menggunakan Mengantuk Masalah Gelembung. Dia juga tawaran 440 Benar Kerosakan ketika musuh tidur diserang. Seperti sebelumnya contoh, Zoe telah 400 Kemampuan Kuasa. Ini bermakna dia mendapat 160 tambahan Sihir Kerosakan pada Gelembung seperti 40% dari 400 adalah 160. Selain itu, dia juga tawaran tambahan 320 Benar Kerosakan ketika Tidur musuh memukul seperti 80% dari 400 adalah 320.
Secara keseluruhan, ini bermakna dia boleh berurusan maksimum 1140 kerusakan dari Mengantuk Masalah Gelembung tanpa Kerusakan Pengurangan.

Portal Melompat
Zoe melompat di dalam portal dan muncul kembali 575 unit jauh dari dia di sasaran arah. Dia akan tinggal di sana .75 saat sebelum pergi kembali ke mana dia membuang Portal Melompat.

Ini adalah Zoe alat terbesar dalam menggunakan kemampuannya, seperti yang ia membolehkan dia untuk zon sekitar serangan musuh dan kemampuan. Ia juga digunakan untuk memberi Zoe cukup jarak untuk katapel dia Dayung Bintang! kemampuan, serta mengelirukan musuh pada lokasi umum.

Secara keseluruhan, ia adalah salah satu utama perkara yang Zoe pemain perlu master untuk berbuat baik dengan dia. Bagaimanapun, sekali itu terjadi, dia bisa melakukan mukjizat.

 

Mencadangkan Rune Membina untuk Zoe di LoL

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *