Valorant telah keluar untuk sementara waktu sekarang dan orang-orang sudah mencari cara untuk menggunakan agen dalam cara-cara inovatif. Untuk sekarang, meskipun, hanya ada beberapa yang sangat berkesan agen yang ada untuk Valorant pemain. Salah satu dari mereka, dan mungkin yang paling agresif jika bermain dengan betul, Phoenix. Dalam permainan ini panduan, kita akan bicara tentang Valorant agen dikenali sebagai Phoenix dan melihat bagaimana anda boleh memaksimumkan pengalaman anda bermain dengan dia.

 

Siapa Phoenix dalam Valorant?
Phoenix adalah seorang agen di Valorant yang mempunyai kuasa ke atas api. Dia seorang agen British dengan codename Apollo, yang mempunyai keupayaan untuk menggunakan api untuk membentuk kembali medan perang.

Dalam istilah dari garis pembelajaran, Phoenix mengambil sedikit siasat untuk bermain sekitar dengan kit-nya. Bagaimanapun, dengan kemahiran yang cukup, dia bisa menjadi teror di medan perang, terutama ketika dia memainkan sekitar peta dan dengan pasukannya.

 

Phoenix dan Valorant Kemahiran
Tapi sekarang kita telah berbicara tentang siapa Phoenix adalah, mari kita bicara tentang kemahiran.

 

Blaze
Api menembak keluar besar-besaran dinding api yang blok visi dan ganti rugi musuh-musuh yang lulus melalui itu. Ia juga menyembuhkan Phoenix ketika dia di dinding itu sendiri. Di samping itu, pemain boleh bengkok dinding ke satu sisi atau yang lain melalui mereka crosshair.

Nota:

Phoenix Blaze kemampuan berharga 200 mengambil kad identiti untuk membeli dan hanya dapat digunakan sekali.
Api dinding berlangsung selama 8 detik.
Menyembuhkan Phoenix untuk 6.25 HP setiap saat.
Ganti rugi musuh dengan 30 kerosakan sesaat.

Curveball
Phoenix melemparkan bola cahaya yang lengkung ke kiri atau kanan dia sebelum meledak dalam sekejap. Dia boleh api Curveball dalam satu arah kiri atau kanan. Untuk melakukan ini, menggunakan kiri untuk membuang Curveball kiri dan kanan mouse untuk membuang ia betul-betul.

Nota:

Phoenix Curveball kos 250 mengambil kad identiti dan setiap boleh beli dua kali dalam satu ronde.
Flash berlangsung selama 1.1 saat dan memberi kesan dua-dua sekutu dan musuh.

Tangan Panas
Phoenix telah bola api yang dia boleh lob pada musuh, meletup di tanah dan berurusan kerosakan. Selain itu, dia bisa membuangnya pada dirinya sendiri, yang membolehkan dia untuk memulihkan HP jumlah yang ditetapkan.

Nota:

Phoenix Tangan Panas keupayaan adalah percuma dan boleh digunakan sekali sebelumnya ia perlu berehat.
Boleh ulang dengan membunuh dua kali dalam satu ronde.
Berlangsung selama 3.25 saat.
Phoenix menyembuhkan 12.5 HP sesaat jika dia berdiri di AoE untuk sejumlah 39 40 HP.
Ganti rugi musuh oleh 60 kerosakan dalam tempoh.

Jalankan Kembali
Phoenix mewujudkan penanda di mana dia sedang berdiri. Ketika menjalankannya Kembali aktif, dia akan dapat untuk kembali ke penanda sekali dia mati atau kemampuan berjalan keluar.

Nota:

Jalankan Kembali berlangsung selama 10 detik. Dia akan segera pergi kembali ke penanda dia menetapkan saat ini tempoh dibelanjakan.
Phoenix serta-merta akan membangkitkan pada penanda jika dia dibunuh.
Ketika Phoenix adalah terbunuh apabila menggunakan menjalankannya Kembali, atau jika tempoh dibelanjakan, dia kembali ke penanda dengan penuh HP. Hal yang sama tidak dapat dikatakan Phoenix adalah perisai.

Phoenix Permainan Umum
Tapi sekarang kita telah berbicara tentang kemampuannya, di sini adalah beberapa tips tentang bagaimana untuk menggunakan Phoenix dalam Valorant.

 

Bagaimana Anda Bermain Berkesan sebagai Phoenix dalam Valorant?
Phoenix adalah duelist, yang berarti dia cemerlang dalam semakin dekat dan kesan musuh. Dia seorang yang sangat kuat pemula, dengan kemampuan yang hebat untuk blok kawasan dan sightlines melalui penggunaan Api dan Tangan Panas. Hati-hati penggunaan kemampuannya bisa melihat pemain menjadikan seluruh lokasi bom ke kawasan dilalui. Jangan biarkan itu licin gaya bodoh anda, meskipun. Ia mengambil metrik ton kemampuan dan rasa permainan untuk bermain Phoenix berkesan, lebih daripada apa-apa permainan agen.

Dengan penggunaan yang baik Blaze, dia bisa menghentikan musuh keseluruhan menolak jika dia boleh meliputi koridor baik. Dengan Tangan Panas, dia boleh kedua-dua menyekat musuh dari melalui, dan juga menyembuhkan sendiri. Phoenix bebas dan bisa juga digunakan Api untuk menutup beliau dan sekutu dia pergi ke sebuah laman web, atau palsu, dan bergerak dalam arah yang berlainan.

Curveball adalah satu lagi keupayaan yang baik; yang kemahiran cap agak tinggi dan bisa menjadi nyata permainan changer jika digunakan dengan betul. Phoenix boleh campak ke atas halangan, lengkung itu lebih dari laluan, dan 1.1-kedua flash cukup untuk membunuh jika anda cukup cepat.

Tangan panas, sementara itu, adalah kawasan yang besar penyangkalan alat, dengan keupayaan untuk membunuh jika musuh cukup rendah. Seperti Api keupayaan, hati-hati kedudukan yang diperlukan untuk membuat menggunakan menyembuhkan bahawa api berikan ke Phoenix.

Dan terakhir, Berlari Kembali untuk Phoenix untuk segera pergi dalam mempertahankan daerah, mengumpulkan info, mungkin membunuh satu atau dua musuh sebelum bangkit. Jika pemain ini cukup baik, dia juga boleh membunuh seluruh pasukan musuh dalam 10 detik tempoh kemahiran. Tetapi ia juga baik jika dia boleh dapatkan maklumat untuk sekutu pasukan untuk pergi dalam laman dan air mata pembela kepada corak-carik.

 

Yang Valorant Senjata Yang Baik untuk Phoenix untuk Digunakan?
Phoenix adalah biasanya yang baik pemula dalam perkelahian. Oleh itu, mendapatkan senjata yang gunakan kemampuannya untuk lurus-up pergaduhan adalah ide yang baik. Ini bermakna SMGs seperti Penyengat atau Hantu. Bagaimanapun, Vandal, senapan, juga boleh digunakan dengan penembusan tinggi dan baik kerosakan. Dan akhirnya, untuk benar-benar, benar-benar jenis orang gila, bawakan Hakim itu, gunakan Berlari Kembali, dan menonton seluruh pasukan jatuh ke auto-senjata adalah kekuatan.

Jika ia boleh bekerja dengan Dasnerth dan Cipher, ia boleh bekerja untuk Phoenix. Neraka, dia pilihan lebih baik dengan Hakim kerana untuk Menjalankan Kembali. Dia bisa berjalan ke sebuah laman dan jelas ia musuh sebelum hasilkan semula. Seperti untuk pistol, Kegilaan adalah baik mengambil kerana rendah cred keperluan dan baik kerosakan.

Semua dalam semua, meskipun, itu benar-benar sehingga pemain yang senjata untuk mendapatkan untuk Phoenix; perkara yang penting adalah tujuan mereka. Jika mereka mempunyai tujuan yang baik dan yang betul kemampuan penggunaan, mereka akan dapat untuk rock Phoenix ketika bermain Valorant.

Bagaimana Kau Bisa Melawan Phoenix?
Pertama, bersiaplah untuk melihat jauh dari Phoenix Curveball kemampuan. Flash berlangsung selama 1.1 saat, tapi itu cukup banyak selama-lamanya dan waktu yang cukup untuk dia untuk membunuh anda. Hanya melihat dari sini, kemudian melihat kembali segera dan menghukum Phoenix untuk berani untuk menyerang. Jika kau buta, itu ide yang bagus untuk ingat kawasan di mana Curveball datang dari dan api di sana dalam perintah untuk pancing dia keluar. Ia lebih baik mati bertarung daripada mati whimpering, setelah semua.

Ketika dia menggunakan Api atau Tangan Panas, selalu pergi di agresif. Ya, anda akan menyakiti, tetapi sebagian besar waktu, Phoenix pemain tinggal di AoE Panas Tangan dan Api untuk menyembuhkan. Ketika itu terjadi, hanya berjalan lurus melalui dan semprot mereka dengan tembakan. Kau akan dapat banyak kerosakan kepada mereka lebih cepat daripada Phoenix pemain boleh sembuh. Tidak diketahui bahwa ini hanya berfungsi jika mereka penyembuhan pada mereka AoE, yang banyak tinggi peringkat Phoenix pemain jangan lakukan. Jika itu yang terjadi, menggunakan kemudahan yang membuang pemandangan untuk mencegah mereka dari menyerang dan hanya lay itu pada mereka.

Akhirnya, ada juga yang menjalankannya Kembali kemampuan. Ketika Phoenix menggunakan ini, ia biasanya bermakna beliau penanda adalah berdekatan. Mencoba untuk menemukannya, dan kemudian menunggu dia untuk muncul kembali dalam usaha untuk bunuh dia cukup maju. Bagaimanapun, cerdas Phoenix pemain biasanya mempunyai rakan sepasukan meliputi penanda itu sendiri, jadi itu bisa menjadi panutan. Dalam hal itu, satu idea yang lebih baik yang akan flash nya dan nya meliputi sekutu saat dia datang kembali. Ini mencegah mereka dari bertindak balas apabila anda pam mereka penuh memimpin.

Disarankan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *