Sorak kecergasan tracker adalah novel, menarik, dan tanpa tenaga cara untuk mendapatkan informasi tentang badan anda. Boleh pakai menyediakan yang lebih baik jumlah wawasan ke dalam kesihatan dan prestasi daripada yang lain kecergasan penjejak. Setiap potongan data yang diukur dan mencatatkan melalui sebuah aplikasi jadi kau boleh mengesan kesehatan anda. Jadi mari kita lihat lebih dekat pada Sorak kecergasan tracker dan bagaimana ia berfungsi.

 

Apakah Sorak Kecergasan Tracker?
Sorak kecergasan tracker adalah alat elektronik yang boleh mengesan seseorang fisiologi data. Peranti ini diikat di tali yang membolehkan ia akan dipakai di sekitar pergelangan tangan sepanjang waktu. Ia mengambil pada penampilan gelang atau menonton, tapi ia mempunyai sama sekali berbeda tujuan, dan itu adalah untuk mengumpulkan dan menganalisis data.

Sorak tracker mampu mengesan banyak kecergasan dan kesihatan petunjuk. Beberapa petunjuk kesihatan ia trek termasuk hargai, kualiti tidur, kadar pernafasan, dan sebagainya. Ia juga mengesan keseimbangan antara pengerahan tenaga atau aktiviti fizikal dan berehat, serta tidur. Semua data ini adalah diukur dan melaporkan untuk khusus bergerak aplikasi dari mana anda boleh melihat keputusan anda.

Whoop sasaran yang sangat khusus demografi: profesional atlet yang terus-menerus terlibat dalam menuntut fisik aktiviti. Mempunyai akses untuk fisiologi maklumat penting untuk prestasi olahraga. Ia membolehkan atlet untuk menjejaki mereka data asas, serta kemajuan dengan regimen. Ini maklumat membantu mereka untuk meramalkan masa depan prestasi serta membuat keputusan penting.

Sudah ada tiga versi di Sorak tracker barisan. Bagaimanapun, untuk ini, kita akan fokus pada edisi terbaru tracker, yang Sorak versi 3.0.

Juga, membaca tentang Amazon pertama kecerdasan buatan (AI) dibantu pengesan kecergasan, Amazon Halo.Lebih Banyak Membaca Ulasan

 

Whoop Kecergasan Tracker Kajian
Ketersediaan
Sorak kecergasan tracker mempunyai dua komponen: tracker dan tali. Tracker ini adalah tetap variabel dalam persamaan ini, satu pilihan dengan tidak ada alternatif. Whoop tidak menawarkan pilihan ketika ia datang untuk warna, tetapi bukan bahan, tali. Ada sejumlah 16 warna pilihan untuk tali, termasuk gray, biru, biru denim, merah, dan kapur hijau.

Whoop pelacak yang ada hanya melalui Sorak kedai online. Mereka mungkin kadang-kadang muncul di kedai runcit online, tapi kehadiran mereka tidak agak jarang. Membeli luar rasmi web juga menimbulkan risiko yang anda bisa mendapatkan palsu atau pra-dimiliki produk. Cara terbaik untuk memastikan anda mendapatkan satu peranti asal plus jaminan untuk membeli melalui kedai rasmi.

Kos
Whoop telah luar biasa episode-berdasarkan polisi bayaran. Bukannya membayar jumlah penuh secara terang-terangan, kau bisa membayar mereka dalam angsuran bulanan. Satu-satunya persyaratan adalah keahlian, yang tentu saja, termasuk hubungan untuk kad kredit anda. Anda dapat memilih dari sebanyak tiga rencana, yang berharga antara US $ 18 dan US $ 30 per bulan. Sorak juga memberikan ahli pilihan untuk membayar yuran tahunan, tapi harus dibayar di tempat kejadian.

Whoop telah enam bulan dasar pembayaran yang memerlukan ahli untuk membayar angsuran bulanan mereka setidaknya selama enam bulan. Ia biasanya mengambil sekitar satu tahun setengah untuk dua tahun untuk membayar jumlah penuh. Kurang anda perlu untuk membayar untuk setiap bulan, lebih lama itu akan mengambil untuk memenuhi kewajiban anda.

Whoop memiliki kebijakan pengembalian yang memberikan ahli tiga puluh hari untuk kembali produk selepas permulaan keahlian mereka. Namun, ahli yang memilih untuk kembali produk masih perlu membayar enam bulan’ bernilai angsuran.

 

Bentuk
Membina Kualiti
Whoop 3.0 telah yang sangat bijaksana penampilan. Ia tidak mempunyai LCD, timer, atau langkah counter, yang biasanya hadir di lain kecergasan penjejak. Satu-satunya hal yang akan kau temukan di bahagian atas tracker kecergasan, di mana LCD biasanya perlu, ialah tali. Tali berjalan di sepanjang atas dan bawah bahagian tracker untuk menutupinya.

Tracker telah tanggal bateri pack anda harus slide off dari tracker ketika ia perlu bertanggungjawab. Pakej termasuk USB yang menghubungkan kabel di salah satu akhir untuk pek bateri dan USB pelabuhan pada yang lain. Ia mengambil masa antara satu dan setengah jam untuk dua jam untuk mengisi baterai pek pada kapasitas penuh. Anda akan mempunyai untuk pop bateri pack di atas tracker selepas mengenakan. Jika anda perlu menggunakan tracker anda semua waktu itu, kau bisa membeli sebuah tambahan pek bateri untuk beralih keluar dengan.

Keseluruhan tracker ini tahan air dan tahan air. Tanpa ragu-ragu, ini harus membuat selamat bagi kau untuk memakai peranti anda ketika air melakukan aktiviti. Yang mungkin termasuklah membasuh tangan, mandi, berenang, berlayar, dan sebagainya.

 

Bahan-bahan
Pedalaman tracker ini ditutup dan benar-benar tidak boleh diakses untuk pengguna. Shell keras dibuat dengan plastik dan laut gred karat melindungi komponen elektronik di dalam. Selain itu, ini bahan juga bertanggungjawab untuk membuat tracker tahan air, walaupun kau masih punya tali untuk menawarkan perlindungan tambahan.

Komposisi tali kebanyakannya nilon, yang menerangkan sebagai sejenis “nanostretch bahan.”Nilon bahan membuat tali terasa lembut dan elastik kukuh tapi pada masa yang sama. Kelembutan dan elastisitas tali membuat ia selesa untuk dipakai untuk tempoh yang lama. Tapi pada masa yang sama, anda dapat mengharapkan band untuk memegang bentuk untuk masa yang lama supaya tidak menjamin awal penggantian.

Nilon-berdasarkan komponen tali boleh menyebabkan reaksi alergi untuk beberapa orang, tetapi ia harus menjadi agak jarang. Kecuali kau punya pra-ada alergi ke nilon, kemudian memakai tali tidak menyebabkan apa-apa iritasi. Tapi kau selalu bisa mencuci tali keluar atau suis ia keluar sementara dengan satu tali.

 

Keselesaan
Seperti Sorak 3.0, ia tidak boleh dianggap sepenuhnya berat, tapi ia ringan. Nilon komponen tali membuat ia lembut lagi elastik untuk menyentuh. Ia harus merasa seolah-olah kau memakai sederhana menonton di pergelangan tangan anda, yang adalah sesuatu yang mudah untuk mendapatkan digunakan untuk. Kombinasi tali nilon dan ringan tracker membuat sangat selesa haus sepanjang hari.

Tali telah direka untuk dipakai tentang satu inci di bawah pergelangan tangan. Tetapi anda mungkin juga memakai itu di mana-mana di antara pergelangan tangan anda dan anda kembali. Juga bertugas tali plastik kecil klip. Klip yang membolehkan kau untuk menyesuaikan sesuai dengan tali di sekitar anda pergelangan tangan jadi ia tidak jatuh keluar. Selain itu, klip itu adalah penting untuk mengeluarkan tali untuk cuci atau suis itu.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *